Наши партнеры:

Кондитерські вироби

борошняні кондитерські вироби:

цукристі кондитерські вироби:

7 ПРЯНИКИ, КОВРИГИ згідно з ДСТУ 4187-2003

7.1 РЦ, ТІ У 61.559-94 Пряники “Шульгинські” 1с., заварні,   круглої форми, глазуровані. З додаванням цукру, олії, олії м’ятної або есенції Зм. №1,2
7.2 РЦ, ТІ У 61. 624-95 Пряники “Таврійські” 1с., заварні,  глазуровані, круглої форми. В 1кг 20 штук. З додаванням цукру, жиру, олії, тваринного жиру топленого чи маргарину Зм. №1
7.3 РЦ, ТІ У 61. 625-95 Пряники “Голопристанські” Сирцеві пряники , в/с,  з повидлом. Мають круглу або прямокутну форму, глазуровані. На поверхню наноситься назва міста. З додаванням меду, маргарину, яєць, жиру тваринного топленого  чи маргарину Зм. №1
7.4 РЦ, ТІ У 61. 686-95 Пряники “Томатні” Сирцеві,  першого сорту, овальної або круглої форми. В 1кг 25 штук. З додаванням соку томатного, олії, цукру Зм. №1
7.5 РЦ, ТІ У 61. 661-95 Пряники гощанські Сирцеві, глазуровані, фігурної форми, допускаються з зубчастими краями. В 1кг 25 штук. З додаванням кефіру , цукру, маргарину та іншої сировини за рецептурою Зм. №1
7.6 РЦ, ТІ У 61. 812-96 Коврижка рівненська Вищого чи першого сорту, вагова або штучна масою 0,03кг; 0,05кг; 0,07кг; 0,1кг.   Сирцева, глазурована, з додаванням цукру, маргарину, олії, меду натурального, кориці Зм. №1
7.7 РЦ, ТІ У 61. 868-97 Пряники чаплинські Сирцеві, вищого  чи першого сорту, овальної, круглої форми, глазуровані, з додаванням цукру, маргарину, олії, інвертного сиропу, маку, есенцій. В 1 кг не менше 20 штук Зм. №1
7.8 РЦ, ТІ У 61. 911-97 Пряники “Малютка”  Сирцеві, першого сорту, різної форми, глазуровані. В 1 кг 60 штук. З додаванням олії, маргарину, яєць, цукру, молока сухого, какао-порошку, патоки або інвертного сиропу,  штучного меду чи натурального. Зм. №1
7.9 РЦ, ТІ У 61. 915-97 Пряники “Ароматні”  Сирцеві, першого сорту, різної форми, глазуровані. В 1 кг 60 штук. З додаванням молока сухого, цукру, маргарину, яєць, кориці, інвертного сиропу або патоки, меду штучного чи натурального   Зм. №1
7.10 РЦ, ТІ У 61. 977-98 Пряники “Сіверські” Заварні глазуровані пряники з борошна першого сорту, Мають різну форму, Випускаються штучними, ваговими та фасованими. Маса штучних від 0,02 до 0,1кг. В 1 кг не менше 20 штук. З додаванням цукру, інвертного сиропу, маргарину, олії Зм. №1
7.11 РЦ, ТІ У 61. 997-98 Пряники “Бичківські” Заварні глазуровані пряники з борошна першого сорту, Мають різну форму, Випускаються штучними, ваговими та фасованими. Маса штучних від 0,03 до 0,1кг. В 1 кг не менше 25 штук. З додаванням цукру, інвертного сиропу, маргарину, олії, ваніліну Зм. №1
7.12 РЦ, ТІ У 61.1014-99 Пряники “Буковинські” з какао або маком  Сирцеві пряники з борошна пшеничного першого сорту. Мають різну форму Випускаються штучними, ваговими та фасованими. Маса штучних від 0,03 до 0,1кг. В 1 кг не менше 20 штук. З додаванням цукру, патоки чи інвертного сиропу, олії, жовтків яєць курячих, какао-порошку чи маку
7.13 РЦ, ТІ У 61.1069-2000 Пряники “Верховинські”  Заварні пряники з борошна першого сорту. Випускаються штучними, ваговими та фасованими. Маса штучних від 0,025 до 0,1кг. В 1 кг не менше 25 штук. З додаванням цукру, інвертного сиропу, паленки, маргарину, олії, ваніліну Зм. №1
7.14 РЦ,ТІ У 15.8-16304966-036-2002 Пряники з пальмовою олією 5 найменувань (Асорті, Журавликові, Горіхові, Любимі, Хортицькі). Сирцеві та заварні пряники з борошна пшеничного в/с, 1с. та 2с., з додаванням пальмової олії. Різної форми: круглої, овальної, фігурної. Випускаються штучними (масою  від 30 до 100 г), ваговими і фасованими
7.15 РЦ, ТІ У 15.8-16304966-163-2004 Пряники ОБРІЙ   - Заварний глазурований пряник типу коврижки, являє собою пряниковий напівфабрикат, виготовлений з борошна пшеничного вищого або першого сорту з додаванням  меду, цукру, жиру  та іншої сировини за рецептурою з  фруктово-мармеладною начинкою всередині. Верх пряника оздоблений рельєфним малюнком, глазурований сиропом або шоколадною глазур’ю. Зм. №1
7.16 РЦ, ТІ У 15.8-16304966-229:2006 Пряники “До чаю”. 7 рецептур (22 найменування). Заварні глазуровані з борошна пшеничного в/с чи Іс., без начинки або з начинкою. Глазурування білим чи кольоровим сиропом або кондитерською глазур’ю, різноманітної форми, в 1 кг не менше 10 штук. Погоджене з МОЗ.

8 П Е Ч И В О згідно з ДСТУ 3781-98

8.1 РЦ, ТІ У 61.626-95  Печиво “Сюрприз”   (типу рулетика з повидлом, поверхня змащена яєчним мастилом і посипана цукровою пудрою.  В 1 кг не менше 45 шт. В тісто: дріжджі, маргарин, яйця, молоко коров’яче) Зм. №1
8.2 РЦ, ТІ У 61.695-96 Печиво “Анатолки”    (пісочно-відсадне здобне печиво у формі двох випечених зірочок, склеєних повидлом. В 1 кг не менше 80 шт. З додаванням маргарину, яєць, крохмалю, цукру) Зм. №1
8.3 РЦ, ТІ  У 61.704-2001 Печиво “Балетки”   (пісочно-відсадне здобне печиво в/с. Має форму двох круглих напівфабрикатів, склеєних повидлом. В 1 кг не менше 50 шт. Поверхня посипана маком. В тісто: маргарин, цукор, яйця)
8.4 РЦ У 61.714-96  Печиво “Ліра”   (пісочно-виймальне (нарізане) здобне печиво в/с. Має трикутну, ромбовидну форми.  Поверхня змащена яєчним мастилом, посипана цукром. В тісто: маргарин, цукор, яйця, молоко сухе, есенція) Зм. №1
8.5 РЦ, ТІ У 61.753-96 Печиво “Златопільське”   (печиво на зразок здобних сухариків, посипане цукровою пудрою. В тісто: дріжджі, маргарин, молоко, кислота лимонна)
8.6 РЦ,ТІ У 61. 814:2007  Печиво “Рівненське” (на заміну РЦ. ТІ У 61.814-96) (пісочно-виймальне здобне печиво в/с, різноманітної форми з додаванням в тісто сметани, цукру, масла чи маргарину, какао-порошку, посипане корицею).
8.7 РЦ У 61. 832:2007  Печиво іранське горіхове (на заміну РЦ У 61.832-97)  (здобне відсадне печиво в/с, або 1с., різноманітної форми. Поверхня шорстка, оздоблена шоколадною глазур’ю з горіхом або горіхом. В тісто: цукор, білок яєць, горіхова маса, масло, кислота лимонна). Зм.№ 1 до ТІ У.
8.8 РЦ, ТІ У 61.837:2007   Печиво “Волове око” (на заміну РЦ, ТІ У 61.837-97)пісочно-виймальне здобне печиво в/с. Складається з кола (знизу) і кільця (зверху), склеєних повидлом з додаванням цукру, маргарину, яєць)
8.9 РЦ У 61.840:2007  Печиво “Березнівське” (на заміну РЦ, ТІ У 61.840-97)  (здобне печиво 1с., нарізане у вигляді тонких стрічок. В 1 кг не менше 120 штук. В тісто: маргарин, яйця, цукор, сода питна)
8.10 РЦ  У 61.841-97 Печиво “Веселка”   (пісочно-виймальне здобне печиво в/с, різноманітної форми. В 1 кг не менше 40 штук. В тісто додають маргарин або масло, пудру цукрову, яйця. Поверхня покрита шоколадною помадою Зм. №1
8.11 РЦ У 61.842-97 Печиво з сиром (здобне печиво першого сорту, нарізане з тіста прямокутниками (1х5-6 см), з додаванням сиру коров’ячого (350 кг на 1 т), маргарину або масла, цукру) Зм. №1
8.12 РЦ У 61. 843-97 Печиво “Поліське”   (печиво вищого сорту, круглої форми, здобне. В 1 кг не менше 25 штук. В тісто: цукор, маргарин або масло, яйця) Зм. №1
8.13 РЦ, ТІ У 61.854-97   Рогалики кольчинські з начинкою  (рулетик з начинкою з рівними або підковоподібними кінцями. Поверхня посипана цукровою пудрою. Тісто з борошна в/с, маргарину, лимонної кислоти. В начинку: горіхи, мак або повидло) Зм. №1
8.14 РЦ, ТІ У 61.858-97 Печиво “Боржавське” та “Боржавське шоколадне”   (здобне печиво в/с, різної форми (залежно від насадки), поверхня шорстка, посипана цукровою пудрою, з додаванням цукру, маргарину, яєць Зм. №1
8.15 РЦ, ТІ У 61.902:2007  Печиво “Асорті”    (на заміну РЦ, ТІ У 61.902-97) (здобне печиво в/с,  різноманітної форми залежно від насадки, через яку випресовується тісто. Поверхня шорстка. В 1 кг не менше 50 штук. Додається цукор, маргарин, яйця)
8.16 РЦ, ТІ У 61.1066-2000 Печиво “Мальвіна” у вигляді рогаликів, іншої форми  з листкованого тіста, з начинкою із повидла, з додаванням яєць, маргарину, кислоти лимонної, солі кухонної, погоджене з МОЗ України  Зм. №1
8.17 РЦ, ТІ У 61.1067-2000 Печиво “Пальчики кольчинські медові” Пісочно-нарізне здобне печиво. Поверхня глазурована шоколадною глазур’ю і покрита вафельним кришивом чи подрібненими ядрами горіхів, чи стружкою кокосових горіхів. З додаванням маргарину, цукру, меду, яєць, кислоти лимонної
8.18 РЦ, ТІ У 61.1084-2001 Печиво “Смужка пісочна”  Пісочно-нарізне у вигляді смужок, промащених повидлом, зверху змащені яєчним мастилом, посипані горіхом, кокосовою стружкою чи оздоблені глазур’ю, погоджене з МОЗ України (2 рецептури)  
8.19 РЦ, ТІ У 61.1085-2001 Печиво “Північне сяйво”  Здобне пісочно-відсадне печиво різноманітної форми залежно від насадки, через яку випресовується тісто з додаванням ядер горіхів, кокосової стружки, ізюму чи кураги, маку чи кориці або глазуроване, з додаванням цукру, маргарину, яєць  (5 рецептур)
8.20 РЦ, ТІ У 15.8-16304966-006-2001 Печиво “Сонет” (фруктове і молочне) здобне бісквітне нарізне в/с, складається з 4-6 пластів бісквіту, промащених начинкою. В 1 кг не менше 35 штук. В тісто  додається борошно, масло селянське, цукор, меланж. Погоджене з МОЗ України; 2 рецептури.
8.21 РЦ, ТІ У 61.859-97 “Печиво “Новгород-Сіверське вівсяне” печиво із суміші борошна пшеничного вищого сорту і вівсяного з додаванням цукру, маргарину, кориці чи інших ароматизаторів Зм. №1,2
8.22 РЦ,ТІ У 15.8-16304966-016-2001 Печиво “АСОРТІ  ВІД “ГРЕЙН” Здобне пісочне печиво в/с,  з 2-х шарів пісочного н/ф з какао і без какао у формі кілець, сердечок, трикутничків, іншої форми, промащених увареною фруктовою  начинкою, поверхня  глазурована кондитерською глазур’ю і частково оздоблена білою глазур’ю або кокосовою стружкою, подрібненими ядрами горіхів, кунжутом чи цукровою пудрою. (Погоджено з МОЗ України)
8.23 РЦ,ТІ У 15.8-16304966-038-2002 Печиво “Малиши-карандаши”, “Містер-твістер”, “Єва” Формується методом екструзії разом з начинкою. Корпус печива із здобно-пісочного н/ф у формі довгих паличок, начинка фруктова (повидло, курага), ароматизатор “Мигдаль”. Для печива “Єва”: корпус у формі купола, начинка фруктова або шоколадна    Зм. №1
8.24 РЦ У 15.8-16304966-100-2003 “Печиво”МЕТЕЛИК” – здобне печиво з листкованого тіста у формі метелика: з маком, корицею та арахісом
8.25 РЦ У 15.8-16304966-122-2003 “Печиво “КАПРИЗ”-  здобне печиво з листкованого тіста різної форми, посипане цукровою пудрою
8.26 РЦ, ТІ У 15.8-16304966-204-2005 “Печиво “Десняночка та “Десняночка” з кунжутом   здобне вівсяне  печиво із суміші борошна пшеничного вищого сорту та вівсяного, з додаванням цукру, маргарину, повидла, солодового екстракту, кориці та іншої сировини за рецептурами,  різної форми, без посипання або посипане кунжутом
8.27 РЦ , ТІ У 15.8-16304966-211:2005  “Печиво” –  7 рецептур, здобне пісочно-відсадне “Красуня”  кокосове,  “Красуня” з шоколадом, “Красуня” з кунжутом, “Мальвіна”,  “Ракушка” ,“Шоколадне” з горіхами, “Шоколадне” з кунжутом, погоджене з МОЗ України
8.28 РЦ , ТІ У 15.8-16304966-216:2005  Печиво пісочно-відсаджувальне здобне “БЕРІЗКА” фруктове та молочне,  “НАСОЛОДА”  з маком чи корицею, “ЛІРА” шоколадне, молочне або фруктове,  “До чаю”  шоколадне або молочне, “ДЕБЮТ” та “ДЕБЮТ” глазуроване, “ДОМАШНЄ”,  “РОМАШКА” , “ФАНТАЗІЯ”,  “КОЛОБОК” шоколадне або молочне (11 рецептур, погоджене з МОЗ України) Зм. №1,2
8.29 РЦ У 15.8-16304966- 219:2006 Печиво “ДНІПРОВСЬКИЙ  ПАЛЬЧИК” фруктове та молочне - Здобне печиво,  виготовлене із борошна пшеничного вищого сорту з додаванням  рослинних жирів або маргарину, дріжджів та іншої сировини за рецептурою, являє собою подовжений напівфабрикат печива, скручений в рулет,  з начинкою  всередині, що проходить термічну обробку, фруктовою або з увареного згущеного молока.  Поверхня  посипана цукром або цукровою пудрою, або частково різноманітно оздоблена шоколадною глазур’ю.
8.30 РЦ У 15.8-16304966 – 220:2006    ПЕЧИВО  ВІВСЯНЕ “Десняночка”: з родзинками, або  з маком, або з горіхами, або з шоколадними шматочками – являє собою здобне   печиво,  виготовлене із суміші  борошна пшеничного вищого сорту та вівсяного, з додаванням цукру, маргарину, повидла, кориці, та іншої сировини згідно з рецептурою
8.31 РЦ, ТІ У 15.8-16304966-235:2006 Печиво листкове (“Пальчик з молоком згущеним”, печиво листкове з конфітюром, “Трубочка з молоком згущеним”, листкове медове). Здобне печиво з листкового тіста, різної форми, з начинкою або без. Погоджено з МОЗ України.
8.32 РЦ, ТІ У 15.8-16304966-245:2006 Печиво здобне «Горішок». (2 найменування з увареним згущеним молоком чи з фруктово-ягідною начинкою). З борошна в/с з додаванням рослинних жирів або маргарину. Являє собою дві напівкулі з начинкою всередині. В 1 кг міститься не менше 30 штук. Погоджено з МОЗ України.
8.33 РЦ;ТІ  У 15.8-16304966-262:2007 Печиво: “Ялинка”, “Південне”, “Дует”, “Трубочка нарізна”, “Дитяча забава”. Здобне пісочно-відсадне печиво з борошна пш.в/с, цукру, маргарину, меланжу та іншої сировини згідно з рецептурою.  Форма різноманітна, з оздоб-ленням або без оздоблення поверхні, з начинками і без начинок. Погоджено з МОЗ України.
8.34 РЦ У 15.8-16304966-268:2007 Печиво : “Сніжинка”, “Мозаїка”, “Світлячок”, “Лимонне”, “Дует”, “Підківка фруктова”, “Підківка шоколадна”, Паличка з кунжутом”, “Паличка глазурована” являє собою здобне пісочно-відсадне печиво з борошна пш.в/с, цукру, марга-рину, меланжу та іншої сировини згідно з рецептурою. .  Форма різноманітна, з оздоб-ленням або без оздоблення поверхні, з начинками і без начинок. Погоджено з МОЗ України.
8.35 РЦ У 15.8-16304966-272:2008 Печиво: «Косичка» фруктова або шоколадна, «Маестро», «Ромашка» з глазурю, «Спокуса» молочна або шоколадна  являє собою здобне пісочно-відсадне печиво з борошна пш. в/с або 1 с, цукру, маргарину, меланжу та іншої сировини згідно з рецептурою. .  Форма різноманітна, з оздобленням або без оздоблення поверхні, з начинками і без начинок. Погоджено з МОЗ України. Зм. №1

9 РУЛЕТИ згідно з ДСТУ 4460:2005

9.1 ТУ, РЦ, ТІ У 61.700 Рулети з дріжджового тіста (кондитерські)   (в/с,  з додаванням цукру, маргарину, яєць (декілька варіантів тіста). Вагові або штучні масою від 0,1 кг до 1,5 кг. Рулети з маком (3 варіанти), з сиром, з горіхом, з повидлом (3 варіанти). зм. №1,2
9.2 РЦ, ТІ У 61.749-96 Рулет “Любимець”   (бісквітний рулет з какао-порошком, змащений кремом Новий №62-2 на селянському маслі. Поверхня глазурована шоколадною помадою)
9.3 РЦ, ТІ У 61.849-97 Рулет “Світанок”   (бісквітний напівфабрикат, просочений сиропом, змащений суфле №105-а і згорнутий в рулет. Поверхня покрита вершковим суфле №105-а і оздоблена шоколадною крупкою)
9.4 РЦ, ТІ У 61.888-97  Рулет молочний літній   (ваговий або штучний масою від 0,03 кг до 1.5 кг. Бісквітний напівфабрикат для рулету, промащений увареним згущеним молоком з цукром. Поверхня покрита шоколадною глазур’ю або шоколадом тертим) Зм. №1
9.5 РЦ, ТІ У 61.1061-2000 Рулет “Неапольський” (ваговий або штучний масою до 0,5кг. Бісквітний напівфабрикат для рулету промащений всередині білковим кремом з желатином і загорнутою смужкою із желе. Поверхня оздоблена білковим кремом і посипана кокосовою стружкою)
9.6 РЦ, ТІ У 61.1116-2001 Рулет “Кавовий” (бісквітний рулет, змащений вершком кремом з додаванням кави розчинної або кавового напою і  загорнутим всередині чорносливом чи курагою. Поверхня оздоблена цим же кремом, малюнками з темперованої шоколадної глазурі, бокові поверхні посипані кокосовою стружкою чи ядрами горіхів. Випускається штучним  масою нетто не більше 500 г,  ваговим  і фасованим.   
9.7 РЦ, ТІ У 15.8-16304966-068-2002 Рулет “Кристал” ( бісквітний рулет з білковим кремом та загорнутою смужкою кольорового желе, обсипаний кокосовою стружкою чи горіхами)
9.8 РЦ, ТІ У 15.8-16304966-069-2002 Рулет маковий (бісквітний рулет,  прошарований начинкою з маку, ізюму, оздоблений помадою з кокосовою стружкою чи горіхами)
9.9 РЦ, ТІ У 15.8-16304966-070-2002 Рулет  “Ведмедик”  (У бісквітний рулет білий  з начинкою з помади з горіхами загорнутий бісквітний рулет з какао з вершковим кремом з карамелізованим згущеним молоком і горіхами )
9.10 РЦ, ТІ У 15.8-16304966-071-2002 Рулет  “Лакомка” (У бісквітний рулет з вершковим кремом  з додаванням повидла і горіхів загорнутий  бісквітний рулет з какао з вершковим кремом з карамелізованим згущеним молоком . Поверхня оздоблена кремом у вигляді букета із квітів
9.11 РЦ, ТІ У 15.8-16304966-153-2004  Рулет ІРИСКА - бісквітний рулет, промащений  карамелізованим згущеним молоком з додаванням масла селянського. Поверхня обпудрена. Випускається штучним  масою нетто не більше 500 г,  ваговим  і фасованим.
9.12 РЦ, ТІ У 15.8-16304966-154-2004   Рулет “БІЛОЧКА” - виготовляється з бісквітного напівфабрикату, змащеного вершковим кремом і маковою начинкою та бісквітного напівфабрикату з какао, змащеного вершковим кремом з кавою і посипаного смаженим арахісом,  загорнутих в один рулет. Верх оздоблений вершковим кремом та посипаний смаженими ядрами горіхів. Бокові поверхні обсипані кришивом. Випускається штучним  масою нетто не більше 500 г,  ваговим  і фасованим.  
9.13 РЦ, ТІ У 15.8-16304966-155-2004   Рулет НІЖНИЙ - з бісквітного напівфабрикату для рулету, змащеного забарвленим суфле з подрібненим лимоном,  на  середину якого кладеться смужка  із кольорового желе і загортається. Верх і бокові (нарізані)  поверхні обсипані кришивом. Випускається штучним  масою нетто не більше 500 г,  ваговим  і фасованим. 
9.14 РЦ, ТІ У 15.8-16304966-156-2004  Рулет  ІЗЮМИНКА - бісквіт з какао для рулету, змащений вершковим кремом з повидлом на який кладуть вирізані подовжені пласти: бісквіту з какао, змащеного сирною масою, на нього - бісквіту (білого), змащеного білковим кремом, зверху - желе, змащене білковим кремом, і все загортають в один рулет. Верх оздоблюють  шоколадною глазур’ю і вершковим кремом. Бокові поверхні посипають кокосовою стружкою. Випускається штучним  масою нетто не більше 500 г,  ваговим  і фасованим.
9.15 РЦ; ТІ У 15.8-16304966-263:2007 Рулети: “Білосніжка”, “Святковий”, “Шоколадний принц”, рулетик “Берізка”. Рулети являють собою бісквітні напівфабрикати , перешаровані суфле та повидлом,  або коричневим та білим суфле, або кремом на рослинному жирі, з різно-манітним оздобленням поверхні. Рулетик “Берізка” порізаний на шматочки вагою від 90г до 100г. Погоджено з МОЗ.

КЕКСИ згідно з ДСТУ 4505:2005

9.16 РЦ, ТІ У 61.659-96  Кекс “Сувенір”    (в/с, маса 0,14 кг. Випікається у спеціальних формочках, що мають вигляд білочки, півника, качки, інше. Виготовлений з дріжджового тіста з додаванням цукру, маргарину, яєць) Зм. №1
9.17 РЦ, ТІ  У 61.716-96 Кекс “Ромашка миколаївська”   (круглої форми із 6-12 часток, сформованих у вигляді квітки ромашки. Поверхня змащена яєчним мастилом. Тісто дріжджове з додаванням цукру, маргарину, яєць, олії) Зм. №1
9.18 РЦ, ТІ У 61.743 Кекси рівненські весільні    (в/с, масою від 0,05 кг до 1,5 кг. Поверхня оздоблена прикрасами з дріжджового тіста або з білкового крему, або з зефіру. В тісто: дріжджі, цукор, маргарин, олія, яйця, молоко) Зм. №1
9.19 РЦ, ТІ У 61.774-96  Кекс “Покутський”    (в/с або 1с., масою від 0,05 кг до 0,3 кг. Дріжджовий виріб у формі листочка. Поверхня змащена яєчним мастилом. Зм. №1
9.20 РЦ, ТІ У 61.775-96  Кекс снятинський весільний    (в/с, 1с. Дріжджовий виріб різної плетеної або іншої форми. Поверхня змащена яєчним мастилом. Випускається штучним масою від 0,05 кг до 1,5 кг, або ваговим. В тісто додають цукор, маргарин, яйця) Зм. №1
9.21 РЦ, ТІ У 61.889:2007  Кекс “Великодній” (на заміну РЦ; ТІ У 61.889-97), (в/с, 1с. З дріжджового тіста круглої форми, подовий, формовий. Поверхня змащена яєчним мастилом і посипана цукровою пудрою, горіхом чи покрита помадою. В тісто: виноград сушений, маргарин, олія, цукор, яйця, молоко)
9.22 РЦ,ТІ У 61.920:2007 Кекс “Несподіванка” (на заміну РЦ; ТІ У 61.920-97), (масою від 0,03 кг до 0,5 кг. Вироби різної форми, посипані цукровою пудрою, з додаванням різних сухарів в/с і 1с., молока коров’ячого питного, винограду сушеного, маргарину, яєць, соди питної)
9.23 РЦ У 61.957:2008 Кекс “Ромова баба” (на заміну РЦ; ТІ У 61.957-98),  (круглої форми або у вигляді зрізаного конусу кекс з виноградом сушеним, просочений цукровим сиропом. Поверхня глазурована цукровою глазур’ю)
9.24 РЦ, ТІ У 61.969-98  Кекс “Англійський”   (різної форми бісквіт з ізюмом) Зм. №1
9.25 РЦ, ТІ У 61.1002-98   Кекс “Ізюминка” ( різної форми пісочний кекс з додаванням  цукру, маргарину, яєць, ізюму, соди питної, гашеної оцтом) Зм. №1
9.26 РЦ,ТІ У 61.1003-98  Кекс “Святковий” (різної форми пісочний кекс з додаванням цукру, маргарину, яєць, соди питної, ароматизаторів, інш. Поверхня посипана цукровою пудрою Зм. №1,2
9.27 РЦ, ТІ У 61.1046-2000  Кекс “Лакомка” (різної форми кекс з додаванням сироватки молочної, олії, молока сухого, маку, фініків чи цукатів, кислоти лимонної, соди питної, без додавання яєць). Зм. №1
9.28 РЦ, ТІ У 15.8-16304966-010-2001 Кекс “Мармуровий” (з тіста 2-х кольорів: білого та коричневого (з какао-порошком), з використанням бісквізиту. Форма кругла, прямокутна, у вигляді зрізаного конуса з гофрованою або гладенькою боковою поверхнею. Штучний масою  від 0,03кг  до 1,0 кг, ваговий до 1,5 кг та фасований. Строк придатності 7 діб, упакованих – 12 діб. (Погоджено з МОЗ України)
9.29 РЦ, ТІ У 15.8-16304966-011-2001 Кекс “Маскарад” ( з додаванням подрібнених сухофруктів чи мармеладу у тісто, з використанням бісквізиту. Форма кругла, прямокутна, у вигляді зрізаного конуса з гофрованою або гладенькою боковою поверхнею. Штучний масою від 0,03кг  до 1,0 кг, ваговий до 1,5 кг та фасований. Строк придатності 7 діб, упакованих – 12 діб. (Погоджено з МОЗ України)
9.30 РЦ, ТІ У 15.8-16304966-033-2002 Кекс “До чаю” Форма кругла, прямокутна або у вигляді зрізаного конуса, поверхня нерівна, обпудрена цукровою пудрою. В тісто: маргарин, яєчна маса, цукор, виноград сушений та інша сировина
9.31 РЦ,ТІ У 15.8-16304966-067-2002 Кекс “Столиця” Різної форми  кекс з виноградом сушеним на маргарині (типу столичний)
9.32 РЦ, ТІ У 15.8-16304966-239:2006 Кекс “Малютка”. (на заміну РЦ У 61.768-96).Різної форми, штучні масою від 0,03 до 0,1 кг. З додаванням цукру, солі, маргарину, яєць. Поверхня змащена яєчним мастилом, посипана цукром, горіхами або обпудрена.
9.33 РЦ; ТІ У 15.8-16304966-265:2007 Кекси  :“Кексик «Ізюминка”, “Кексик “Фруктовий”, “Кексик “Молочний” (без начинки  та з начинками: молоко згущене варене з цукром або фруктовий наповнювач; використовується нетрадиційна сировина – порошок для печива, пекарський напівфабрикат “Мафін”, комплексна харчова добавка “Стабілан Флау”. Випускаються ваговими та фасованими. Допускається фасування не більше трьох назв у одну пакувальну одиницю. Гарантійний  строк придатності – не більше ніж 35 діб. Погоджено з МОЗ. Зм. №1,2
9.34 РЦ; ТІ У 15. 8-16304966-279:2008 “Кекс “Пасхальний”   Виготовлений на дріжджах з борошна пш. в/с, цукру, маргарину, з додаванням винограду сушеного та лимонів свіжих. Поверхня глазурована білою кондитерською глазур’ю та різноманітно оздоблена кольоровими виробами з цукрової мастики. Маса від 0,2 кг до 0,7 кг.
9.35 РЦ; ТІ У 15. 8-16304966-288:2008 Кекси («Ароматний Лакомка», «Миколаївський», «Мармуровий»,«Кексик «Ароматний Лакомка», «Кексик літній» Кекси являють собою  борошняні кондитерські вироби, випечені  з здобного тіста,  з використовуванням хімічних розпушувачів та харчової добавки «Стабілан Флау Н 3». Мають овальну, круглу, у вигляді зрізаного конуса чи іншу форму. Бокова поверхня гофрована чи гладенька. Верх нерівний, оздоблений цукровою пудрою, або   кондитерською глазур’ю, шоколадною крихтою або  без оздоблення.   Погоджено з МОЗ. Зм. №1

10 ТОРТИ ТА ТІСТЕЧКА згідно з ДСТУ 4803:2007 

10.1 РЦ, ТІ У 61.612-95   Торт “Нічка”   (шари бісквіту №1 промащені шоколадним кремом №62-2. Поверхня покрита цим же кремом, шоколадною крупкою і  оздоблена фігурками із шоколадної глазурі. Форма кругла, прямокутна, у вигляді поліна) Зм. №1
10. 2 РЦ, ТІ У 61.613-95  Торт “Хорів”   (три шари бісквіту з горіхом з’єднані повидлом і суфле №105-а. Поверхня покрита шоколадним кремом №62-2 і оздоблена шоколадною глазур’ю. Форма кругла, прямокутна, у вигляді поліна) Зм. №1
10.3 РЦ, ТІ У 61.614-95 Торт “Супутник”   (бісквітно-горіхові напівфабрикати, промащені шоколадним суфле №106-а з ізюмом. Поверхня покрита кремом №61-3 і оздоблена цим же кремом у вигляді кольорових хвиль та шоколадною глазур’ю. Форма кругла, прямокутна, у вигляді поліна) Зм. №1
10.4 РЦ, ТІ У 61.615-95 Торт “Надія”   (бісквітно-медовий і бісквітно-горіховий напівфабрикати, з’єднані кремом “Вершковий” на селянському маслі з какао-порошком. Поверхня покрита повидлом, глазурована шоколадною помадою, оздоблена фруктами і квітами із цукрової мастики) Зм. №1
10.5 РЦ, ТІ  У 61.622-95 Напівфабрикат. Цукрова мастика для додаткового оформлення тортів та тістечок   (в розчин желатину додається цукрова пудра. Формується у вигляді квіточок, іншої форми і наноситься додатково до діючої рецептури на різні торти і тістечка)
10.6 РЦ, ТІ У 61.649-95 Тістечко “Юність”   (два штучно-випечені пісочні напівфабрикати у вигляді округлих коржів, з’єднані повидлом. В тісто: маргарин, яйця, цукор, сода питна. Поверхня глазурована цукровою помадою і оздоблена начинкою із повидла.   Маса 45 г)
10.7 РЦ, ТІ У 61.671-95  Тістечко пісочне з помадою    (два шари пісочного напівфабрикату, нарізаного на прямокутники, з’єднані повидлом. Поверхня глазурована цукровою помадою.
10.8 РЦ, ТІ У 61.672-95  Тістечко “Сонечко”   (два шари штучно-випеченого круглого бісквіту, з’єднані повидлом. Поверхня глазурована помадою і оздоблена повидлом у вигляді сонечка    
10. 9 РЦ У 61.707-96 Торт “Лілея”   (бісквітний та пісочний напівфабрикати, з’єднані повидлом. Поверхня покрита товстим шаром фруктово-зефірної маси)
10.10 РЦ У 61.712-96 Тістечко “Кругле пісочне”    (два шари штучно-випеченого круглого напівфабрикату, з’єднані фруктовою начинкою. Поверхня глазурована помадою)
10.11 РЦ У 61.713-96 Тістечко “Кілечко”   (два штучно-випечені пісочні напівфабрикати у формі кілець з рифленими краями, з’єднані повидлом)
10.12 РЦ,ТІ У 61.720-96  Тістечко “Слойка подільська”   (масою від 0,03 кг до 0,1 кг. Штучні або нарізані тістечка з листкованого тіста, змащені яєчним мастилом і посипані цукром. Форма різна. В тісто: борошно в/г, яйця, сіль, маргарин, кислота лимонна)
10.13 РЦ У 61.721-96  Тістечко “Трубочка подільська”    (штучний листковий напівфабрикат у формі ріжка або муфточки, заповнений білково-фруктовим кремом. Верхня поверхня змащена яєчним мастилом і посипана цукровою пудрою. Тісто як для слойки подільської)
10.14 РЦ У 61.728-96  Тістечко “Лимонне подільське”   (три шари пісочного нарізаного напівфабрикату, промащені кремом білково-фруктовим (як у трубочки подільської). Поверхня покрита цим же кремом та посипана кришивом пісочного напівфабрикату)
10.15 РЦ, ТІ У 61.748-96 Торт “Україночка” (два шари бісквітного напівфабрикату промащені повидлом або цукатами. Поверхня художньо оформлена шоколадним суфле №106-а на селянському маслі)
10.16 РЦ, ТІ У 61.750-96   Тістечко “Ласунка”   (чотири шари бісквітного напівфабрикату, промащені шоколадним кремом №62-2. Поверхня змащена цим же  кремом, посипана бісквітним кришивом і цукровою пудрою)
10.17 РЦ, ТІ У 61. 751-96  Тістечко “Ніжність”   (чотири шари тонкого бісквітного напівфабрикату, промащені кремом “Новий №61-2” на селянському маслі. Поверхня змащена цим же кремом і посипана бісквітним кришивом і цукровою пудрою)
10.18 РЦ, ТІ У 61.752-96 Тістечко “Пісочне з ізюмом” (два шари пісочного напівфабрикату, промащені повидлом і нарізані. Поверхня змащена тонким шаром повидла і глазурована шоколадною помадою)
10.19 РЦ  У 61.761-96 Тістечко “Дитяче”   (пісочний напівфабрикат у вигляді трикутника. Поверхня змащена яєчним мастилом, посипана борошняним кришивом)
10.20 РЦ У 61.763:2007 Тістечко “Колобок молочний” (на заміну РЦ У 61.763-96) (дві пісочні напівкулі чи овали склеєні увареним згущеним молоком)
10.21 РЦ У 61.764-96  Тістечко “Колобок фруктовий” в/с  (дві пісочні напівкулі чи овали склеєні фруктово-ягідною начинкою. Маса 65 г)
10.22 РЦ, ТІ У 61.838-96 Торт “Бісквітний з маком”   (бісквітний напівфабрикат з маком, покритий шоколадною помадою. Штучний, масою від 0,2 кг до 1,5 кг або ваговий)
10.23 РЦ, ТІ У 61.861-97  Тістечка “Ратнівські листковані”   (різноманітної форми у цукрі листкові вироби. Додаються: масло чи маргарин для листкування, цукор для оброблення)
10.24 РЦ У 61.863-97 Тістечко “Асорті” Декілька шарів тонкого бісквітного напівфабрикату промащені почергово вершковим кремом на селянському маслі і повидлом, нарізані у вигляді прямокутників, трикутників, ромбів, або скручені у рулет і нарізані. Верхня поверхня оздоблена кремом вершковим з какао-порошком.
10.25 РЦ  У 61.864-97 Тістечко “Кристал”   (різної форми пісочні напівфабрикати, з’єднані повидлом. Поверхня посипана цукровою пудрою, цукром або горіхом і оздоблена квіточкою із цукрової мастики. Маса від 0,03 кг до 0,1 кг)
10.26 РЦ, ТІ У 61.891:2009 Тістечко “Експресія” в/с  (крихтовий виріб круглої форми, виготовлений із суміші пісочного кришива (з какао-порошком) і сиропу. Поверхня обсипана кришивом пісочного напівфабрикату.
10.26 РЦ, ТІ У 61.919-97 Тістечко “Насолода”   (желейний напівфабрикат типу зефіру з рифленою поверхнею, обсипаний цукровою пудрою. З додаванням цукру, яєчного білку , какао-порошку, есенцій, барвників, лимонної кислоти. Строк придатності  15діб)
10.27 РЦ У 61.935:2007 Торт “Лимонний” (на заміну РЦ У 61.935—97)  (три шари пісочного напівфабрикату, промащені білково-фруктовим кремом. Поверхня покрита цим-же кремом та  посипана кришивом пісочного напівфабрикату). Зм. №1 до ТІ У.
10.28 РЦ У 61.937-97 Тістечко “Медове” (нарізане, масою  від 17 до 110 г. Шари медового напівфабрикату з’єднують увареним згущеним молоком з фруктовою начинкою. Поверхня посипана горіхом та цукровою пудрою)
10.29 РЦ, ТІ  У 61. 939-97 Тістечко “Рулетики фруктово-горіхові” (бісквіт для рулету просочений сиропом, загорнутий у рулет і нарізаний. Поверхня оздоблена горіхом і темперованим шоколадом)
10.30 РЦ, ТІ  У 61.940-97 Тістечко “Пампушки листковані”  (Листковане маргарином тісто, нарізане різної форми, змащене яєчним мастилом і посипане цукром).
10.31 РЦ, ТІ У 61.941-97  Тістечко “Слойка з начинкою” (штучно випечений разом з начинкою з сиру, горіхів, кураги, яблук, заварного борошна листковий напівфабрикат у вигляді конвертиків, трикутників, ватрушок, нарізаних рулетиків, кошиків, трубочок, інш. форми  Поверхня оздоблена горіхом, пудрою, шоколадною глазур’ю та повидлом)
10.32 РЦ, ТІ У 61.942-98 Тістечко “Кошик з начинкою” (Пісочний напівфабрикат випікають не повністю, заповнюють повидлом та білковою масою, оздоблюють візерунком з повидла і допікають протягом 10 хвилин в пекарських камерах)
10.33 РЦ, ТІ У 61. 943-97 “Тістечко “Трюфельне” (крихтовий  виріб круглої, овальної або іншої форми, виготовлений із суміші крихт бісквітного, листкового і пісочного напівфабрикатів та  повидла і какао-порошку. Поверхня посипана   цукром, або кольоровим драже чи кришивом одного з випечених напівфабрикатів
10.34 РЦ, ТІ У 61. 951:2008 Тістечко “Кошик з горіховою начинкою” (на заміну РЦ; ТІ У 61.951-98) (Кошик з пісочного тіста, заповнений горіховою начинкою і випечений. Поверхня посипана цукром або горіхом чи  цукровою пудрою)
10.35 РЦ, ТІ У 61.952-98 Тістечко “Листковане фруктове” (два листкові напівфабрикати з’єднують яєчним мастилом і випікають. На поверхні верхнього напівфабрикату в отвір чи заглибину кладуть фрукти натуральні чи консервовані і заливають желе)
10.36 РЦ,ТІ У 61.962-98  Торт “Чорний принц”   (шари випеченого напівфабрикату з сметаною, з’єднані кремом “Новий” №61-2 на селянському маслі. Поверхня  покрита кремом і обсипаний шоколадною крупкою)
10.37 РЦ, ТІ У 61.968-98 Тістечко “Безе горіхове”   (випечений повітряно-горіховий напівфабрикат, обпудрений цукровою пудрою. Строк придатності 7 діб)
10.38 РЦ, ТІ У 61.980-98 Торт “Пташине молоко”  (шари випеченого напівфабрикату з какао почергово промащені суфле. Поверхня оздоблена шоколадною глазур’ю і цим же суфле або кремом “Палома Шантіпак”. Виробляється різноманітної форми.)
10.39 РЦ, ТІ У 61.983-98 “Тістечко “Листковане з повидлом” та “Листковане з маком” (Листковий напівфабрикат різноманітної форми, змащений яєчним мастилом, заповнений або промащений начинкою з повидла і випечений. Поверхня обпудрена)
10.40 РЦ, ТІ У 61.1005-99 Тістечко “Листковане “Камелія” (Листкований напівфабрикат у формі трубочки, ракушки, ріжка, муфточки, у вигляді трикутника, прямокутника, язичка заповнений, прошарований або оздоблений кремом “Хулала” та фруктами)
10.41 РЦ, ТІ У 61.1006-99 Тістечко бісквітне “Камелія” Випечений бісквітний напівфабрикат для рулету просочують сиропом, змащують кремом “Хулала” в декілька шарів або скручують у рулет і нарізають. Поверхню покривають кремом. Бокові поверхні посипають кришивом бісквітного напівфабрикату чи стружкою кокосового горіху. Верхню поверхню посипають кокосовою стружкою чи ядром підсмаженого подрібненого горіху і оздоблюють фігурами з темперованого шоколаду.
10.42 РЦ, ТІ У 61.1007-99 Торт бісквітний “Камелія” ( Випечений бісквітний напівфабрикат просочують сиропом, змащують кремом “Хулала” в декілька шарів і нарізають прямокутної, іншої форми або скручують у вигляді поліна. Поверхню покривають кремом. Бокові поверхні посипають кришивом бісквітного напівфабрикату чи стружкою кокосового горіху. Верхню поверхню посипають кокосовою стружкою чи ядром підсмаженого подрібненого горіха і оздоблюють фігурами з темперованого шоколаду.
10.43 РЦ, ТІ У 61.1013:2009 Торт “Вечірня пісня” (Шари випеченого бісквітного напівфабрикату  з какао просочені сиропом, з’єднані кремом “Новий” №62-2 шоколадний на селянському мас-лі. Поверхня покрита цим же кремом, бокова поверхня обсипана кришивом бісквіту з какао, верхня поверхня оздоблена малюнками з цього ж крему і темперованим шоколадом. Дозво-ляється оздоблювання кремом “Новим” №61-2. Форма кругла, прямокутна або інша.
10.44 РЦ, ТІ У 61.1017-99 Тістечко “Перлина” Вафельні напівфабрикати: листи, стаканчики, конуси, ріжки, трубочки, корзиночки, іншої форми заповнені збитою желейною масою і оздоблені шоколадною глазур’ю або цукровою пудрою, або подрібненими  ядрами  горіхів.
10.45 РЦ, ТІ У 61.1032-2000 Тістечка “Меренги”  (Випечений повітряний напівфабрикат без горіхів чи з горіхами (11 рецептур) різної форми з додаванням  різних ароматизаторів, обпудрені цукровою пудрою. Строк придатності 30 діб, погоджений з МОЗ України
10.46 РЦ, ТІ У 61.1043-2000 Торти та тістечка “ЛОТОС” (5-7 шарів випеченого пісочного напівфабрикату (зі сметаною) промащені вершковим кремом з какао-порошком. Поверхня оздоблена цим же кремом і квітами з цукрової мастики у вигляді квітки лотоса. Погоджено з МОЗ України)
10.47 РЦ, ТІ У 61.1044-2000 Торти та тістечка “ГАНГА” (3-5 шарів випеченого медового напівфабрикату, промащені заварним кремом (молоко, масло селянське, цукрова пудра, крупа манна). Поверхня різноманітно оздоблена вершковим кремом з додаванням харчових барвників. Бокові поверхні обсипані кришивом випеченого напівфабрикату чи кокосовою  стружкою. Різної форми: круглі, овальні, прямокутні, у вигляді серця, іншої. Без додавання яєць. Погоджено з МОЗ України)
10.48 РЦ, ТІ У 61.1045-2000  Торти та тістечка “ТУЛАСІ” ( декілька шарів випеченого  пісочного напівфабрикату з додаванням натуральної сироватки, сухого знежиреного молока, цукру, масла селянського, іншої сировини за рецептурою промащені заварним кремом (молоко коров’яче, борошно пшеничне, масло вершкове, цукор). Поверхня оздоблена вершковим кремом і фруктами свіжими чи консервованими цілими або у вигляді часточок. Різної форми: круглої, овальної, прямокутної, у вигляді серця, іншої.  Без додавання яєць. Погоджено з МОЗ України)
10.49 РЦ, ТІ У 61.1053-2000 Торти та тістечка “МЕДОВІ” ( декілька шарів в ипеченого медового напівфабрикату, промащені вершковим кремом з грильяжним кришивом. Поверхня оздоблена цукровою мастикою або вершковим кремом чи вершковим кремом і фруктами. Бокові поверхні обсипані кришивом випеченого напівфабрикату, грильяжним кришивом чи кокосовою стружкою. Випускаються різної форми: круглої, овальної, прямокутної, у вигляді бджоли, серця, іншої. Торти дозволяється реалізувати нарізаними.)
10.50 РЦ, ТІ У 61.1054-2000 Торти та тістечка “МАРІЯ” ( декілька шарів випеченого бісквітного напівфабрикату та бісквітного напівфабрикату з какао просочені сиропом та почергово промащені суфле №105а та кремом “Новий” №61-3 на селянському маслі. Поверхня оздоблена суфле № 105а та кремом “Новий” № 61-3 і фруктами свіжими  чи консервованими або цукатами. Бокові поверхні обсипані кришивом випеченого напівфабрикату, шоколадною крупкою чи стружкою кокосових горіхів. Різної форми: круглої, овальної, прямокутної, у вигляді поліна, серця, іншої.
10.51 РЦ, ТІ У 61.1062-2000 Тістечко “Трубочка з желейною цукровою сумішшю” (Штучний листковий напівфабрикат у формі трубочки, ракушки, ріжка, муфточки заповнений желейною цукровою сумішшю. Поверхня обпудрена. Строк придатності 7 діб. Погоджено з МОЗ України
10.52 РЦ, ТІ У 61.1099-2001 Торти та тістечка “Гауранга” (3-5 шарів пісочного н/ф промащені вершковим горіхово-фруктовим кремом з додаванням або без додавання сорбінової кислоти. Поверхня оздоблена цим же кремом з додаванням какао-порошку чи кавового напою з цикорієм та фруктами: чорносливом, цитрусовими, ківі. В крем: масло селянське, молоко згущене, цукор, ядра смаженого  арахісу, чорнослив. Різної форми, маса тортів від 150 до 3000 г, тістечок від 17 до 110 г.  Погоджено з МОЗ України
10.53 РЦ, ТІ У 61.1100-2001 Торти та тістечка “Медок” (3-5 шарів медового пісочного н/ф промащені вершковим  кремом з додаванням або без додавання сорбінової кислоти. Поверхня оздоблена квітами чи ін. з вершкового крему. В крем: пудра цукрова або цукор, масло селянське, молоко згущене з цукром, крупа манна. Різної форми, маса тортів від 150 до 3000 г, тістечок від 17 до 110 г. Погоджено з МОЗ України
10.54 РЦ, ТІ У 61.1101-2001 Торти та тістечка “Золотий лотос” (3-5 шарів  пісочного н/ф промащені вершковим  кремом заварним з додаванням або без додавання сорбінової кислоти. Поверхня оздоблена квітами з вершкового крему. Пісочний н/ф: цукор, сметана, сир з коров’ячого молока; крем: масло селянське, цукор, курага (ананас ча ін.), молоко коров’яче питне, крохмаль. Різної форми, маса тортів від 150 до 3000 г, тістечок від 17 до 110 г. Погоджено з МОЗ України
10.55 РЦ, ТІ У 61.1105-2001 Торти та тістечка “НАПОЛЕОН” (7-9 шарів листкового н/ф промащені вершковим кремом заварним або вершковим кремом  з додаванням або без додавання сорбінової кислоти. Верхня та бокові поверхні обсипані кришивом випеченого напівфабрикату. Маса тортів від 150 до  3000 г, тістечок від 17 до 110 г
10.56 РЦ, ТІ У 61.1107-2001 Торти та тістечка “Лідія” (шари 3-х різних випечених н/ф: бісквітного, бісквітного та сметанного з какао, промащені білковим кремом. Прошарком з чорносливу чи кураги з повидлом та кремом вершковим на карамелізованому згущеному молоці. Верхня поверхня покрита кремом вершковим на  карамелізованому згущеному молоці, для тортів розділена цим же кремом у вигляді бордюру на 6 квадратів, кожний з яких оздоблений малюнком з темперованої шок.глазурі
10.57 РЦ, ТІ У 61.1108-2001 Торти та тістечка “ФЕСТИВАЛЬНІ” (шари н/ф: бісквітного та сметанного з какао, промащених кремом вершковим на карамелізованому згущеному молоці, білковим кремом та прошарком подрібнених горіхів. Верхня поверхня покрита кремом вершковим на  н карамелізованому згущеному молоці, для тортів розділена цим же кремом у вигляді бордюру на 6 квадратів, кожний з яких оздоблений квіткою з листочком з підфарбованого крему, повидлом, інакше
10.58 РЦ, ТІ У 61.1109-2001 Палички солоні з кунжутом (випечений листковий н/ф у вигляді нарізаних паличок масою від 17 до 110 г або вагові фасовані в блістери, пакети. Коробки ін. Поверхня посипана кунжутом з сіллю, в 1 кг не менше 20 шт
10.59 РЦ, ТІ У 61.1110-2001 Торти та тістечка “МОККО” (3 шари бісквітного та 1 шар листкового н/ф промащені вершковим кремом з кавою та одним прошарком з чорносливу чи кураги з арахісом. Верхня поверхня покрита кремом вершковим з кавою для тортів розділена цим же кремом у вигляді бордюру на 6 квадратів, а також посипана  тертою шоколадною глазур’ю та підсмаженими ядрами горіхів
10.60 РЦ, ТІ У 61.1112-2001 Торти та тістечка “Апельсинові” (шари бісквітного н/ф промащені білковим кремом та прошарком з апельсинів. Верхня поверхня покрита по обводу цим же кремом, оздоблена частками апельсину і залита желе. Склад желе: цукор, патока крохмальна, кислота лимонна, агар, есенції ароматичні та барвники харчові
10.61 РЦ, ТІ У 61.1114-2001 Торти та тістечка “ПОПЕЛЮШКА” (шари сметанного н/ф з какао промащені вершковим кремом. Верхня поверхня покрита і оздоблена цим же кремом і посипана тертою шоколадною глазур’ю. Різної форми: круглої, овальної, прямокутної, у вигляді поліна, серця тощо)
10.62 РЦ,ТІ У 61.1115-2001 Торти та тістечка “ЧОРНОСЛИВОВІ” (шари здобних пісочних н/ф без какао та з какао, які почергово промащені кремом вершковим з манкою та прошарком з чорносливу. Поверхня покрита та оздоблена кремом вершковим, смаженими ядрами горіхів та чорносливом)
10.63 РЦ,ТІ У 15.8-16304966-009-2002 Тістечко “Східне” (оригінальний випечений н/ф, виготовлений з шарів тіста, прошарованих начинкою з подрібнених горіхів та цукру з додаванням прянощів та розтопленого маргарину чи масла коров’ячого або їх суміші та просочених цукровим  сиропом з медом. Поверхня змащена яйцем, оздоблена горіхом. Різної форми, вагові або штучні (Погоджено з МОЗ України)
10.64 РЦ,ТІ У 15.8-16304966-009-2002 Тістечка “Шахерезада” 2 найменування ( листковий випечений н/ф просочений   цукровим сиропом або сиропом з медом, з цукрово-жировою начинкою або без начинки. Верхня поверхня посипана кокосовою стружкою. Тістечка без начинки оздоблені кондитерською глазур’ю. Різної форми, штучні, вагові, фасовані.
10.65 РЦ,ТІ У 15.8-16304966-023-2002 Торти та тістечка “Десерт” (желейні вироби нарізані або розлиті у різні форми, стаканчики, блістери, інше, поверхня оздоблена зефірною масою. В желе: цукор, коньяк або вино, агар, кислота лимонна, есенції ароматичні та барвники харчові. Фасовані, штучні та вагові, маса штучних тортів від 150г до 3000 г, тістечок від 17г до 150г
10.66 РЦ,ТІ У 15.8-16304966-031-2002  Тістечко “Соковик з сиром” (оригінальний н/ф у вигляді напівкола (на півмісяця) з рівними чи зубчастими краями з начинкою із сиру із коров’ячого молока (18% жирн.). У тісто: борошно пш. в/с, маргарин, цукор, яєчна маса, кефір (2,5% жирн.) та інш.
10.67 РЦ,ТІ У 15.8-16304966-065-2002  Тістечко  “Заварне” З аварне тістечко у вигляді трубочки. Муфточки. Овалу, заповнені вершковим кремом. Поверхня глазурована шоколадною помадою або посипана кришивом. Маса від 17 г Зм. №1
10.68 РЦ,ТІ У 15.8-16304966-066-2002  Тістечко “Еклер” З аварне тістечко у вигляді трубочки,  іншої форми , заповнені вершковим кремом. Маса від 17 г
10.69 РЦ,ТІ У 15.8-16304966-075-2002  Торти та тістечка “Каприз” На бісквітний напівфабрикат кладуться рулети з вершковим кремом і курагою. Верхня поверхня і простір між ними  заповнюються білковим кремом з шматочками різнокольорового желе. Маса тістечок від 17 г, маса тортів від 150г
10.70 РЦ,ТІ У 15.8-16304966-076-2002  Торти та тістечка “КАШТАН” Бісквітний та повітряний напівфабрикати, прошаровані вершковим кремом з какао-порошком. Верхня поверхня різноманітно оздоблена (гілка квітки каштану,інше) Маса тістечок від 17 г, маса тортів від 150г
10.71 РЦ,ТІ У 15.8-16304966-077-2002  Торти та тістечка    “КАПУЧИНО” Бісквітний напівфабрикат, прошарований білковим кремом з розчинною кавою  Маса тістечок від 17 г, маса тортів від 150г
10,72 РЦ,ТІ У 15.8-16304966-095-2003  Торти та тістечка    “ДОМАШНІ” Бісквіт та бісквіт з какао просочені сиропом та прошаровані кремом вершковим “Новий №61-3”. Верхня поверхня обсипана кришивом повітряно-горіхового напівфабрикату
10.73 РЦ,ТІ У 15.8-16304966-098-2003  Торти та тістечка    “ВІЗЕРУНОК ”  Пісочні напівфабрикати, прошаровані фруктовою начинкою. Верхня поверхня оздоблена шоколадною глазур’ю та цукровою мастикою
10.74 РЦ,ТІ У 15.8-16304966-138-2003  Тістечко “МОНІКА ” два круглі бісквітні напівфабрикати з’єднані джемом та зефірною масою. Верх оздоблений кондитерською глазур’ю 
10.75 РЦ, ТІ У 15.8-16304966-157-2004  Торти та тістечка  ШАРЛОТТА – випечені медові та бісквітний з какао напівфабрикати, прошаровані кремом білковим  з курагою та  вершковим кремом з карамелізованим згущеним молоком. Верх покритий  вершковим кремом з карамелізованим згущеним молоком та різноманітно  оздоблений вершковим кремом. Бокові поверхні обсипані кришивом  випеченого бісквітного напівфабрикату  з какао. Виготовляються з додаванням або без додавання сорбінової кислоти у крем. Виробляються різної форми: круглої, овальної, прямокутної, у вигляді поліна,  серця, іншої штучними або ваговими. Маса штучних тортів від 150 г до 3000 г. Маса штучних тістечок від 17 г до 110 г. 
10.76 РЦ, ТІ У 15.8-16304966-159-2004  Торти та тістечка ФАНТАЗІЯ – випечені напівфабрикати пісочні та бісквітні з какао, прошаровані вершковим кремом з додаванням родзинок та кураги. Верхній шар покритий вершковим кремом з какао та різноманітно оздоблений вершковим кремом. Бокові поверхні обсипані кришивом  випеченого бісквітного напівфабрикату  з какао. Виготовляються з додаванням або без додавання сорбінової кислоти у крем. Виробляються різної форми: круглої, овальної, прямокутної, у вигляді поліна,  серця, іншої, штучними та ваговими. Маса штучних тортів від 150 г до 3000 г. Маса штучних тістечок від 17 г до 110 г.
10.77 РЦ, ТІ У 15.8-16304966-160-2004  Торти та тістечка ЗАГАДКА - випечені напівфабрикати бісквітний, листковий та бісквітний з какао, прошаровані вершковим заварним кремом, кремом вершковим з какао та повидлом з білковим кремом на желатині. Верхній шар глазурований шоколадною глазур’ю і різноманітно оздоблений вершковим кремом з какао.  Бокові поверхні обсипані кришивом  випеченого бісквітного напівфабрикату  з какао. Дозволяються підтьоки шоколадної глазурі на бокових поверхнях. Виготовляються з додаванням або без додавання сорбінової кислоти у крем.
10.78 РЦ, ТІ У 15.8-16304966-161-2004  Торти та тістечка  ІРИСКА декілька шарів бісквітного напівфабрикату, промащених  карамелізованим згущеним молоком з додаванням масла селянського. Поверхня обпудрена.
10.79 РЦ , ТІ У 15.8-16304966-178-2004   Торт і тістечко  “Ліна” – три шари бісквітного і один листкованого напівфабрикатів промащені рослинним кремом “ОЛЕ”, поверхня оздоблена цим же кремом, тертою шоколадною глазур’ю та горіхами, погоджено з МОЗ України
10.80 РЦ, ТІ У 15.8-16304966-179-2004 Торт і тістечко “Ганнуся” – шари пісочних напівфабрикатів без какао та з какао, промащені рослинним кремом “ОЛЕ”, поверхня оздоблена цим же кремом,  горіхами та чорносливом, погоджено з МОЗ України
10.81 РЦ  ТІ У 15.8-16304966-180-2004 Торт і тістечко бісквітні “Камелія” та “Камелія” з фруктами – шари бісквітного напівфабрикату промащені рослинним кремом “ОЛЕ”, поверхня оздоблена цим же кремом,  чи кокосовою стружкою і фігурами із темперованого шоколаду  або фігурами із шоколаду і фруктами, погоджено з МОЗ України
10.82 РЦ; ТІ У 15.8-16304966-183-2004 Випечені напівфабрикати для торту або тістечка з термінами зберігання негерметично упакованих те герметично упакованих: “БІСКВІТ”, “БІСКВІТ З КАКАО”, “ЗАВАРНУШКА” – 7 діб та 60 діб; “МЕДОК”, “МЕДОВА”, “МЕДОВИК”, “НАПОЛЕОН”, “ЛИСТКОВА”, “КИЇВСЬКА”, “ГОРІХОВА”, “СМЕТАНКА”, “КОРЗИНКА”, “ГОРІШОК” – 30 діб та 90 діб; “ВАФЕЛЬКА” – 60 діб та 180 діб. Зм. №1
10.83 ТУ, РЦ, ТІ У 15.3-16304966-207:2005  Торти. Тістечка. Рулети – 13  рецептур  на торти та тістечка “ПРАГА”; “СУВЕНІР”; “МЕДОВИК”; “СМЕТАННИК”; “НАПОЛЕОН” ; “ЛАКОМКА”; “АФРИКА”; “П’ЯНА ВИШНЯ”; “ТРЮФЕЛЬ”; тістечко “ЕКЛЕР”; рулети: “КАРПАТИ”, “ГАЛАКТИКА”, “ЕКЛЕРНИЙ” з вершковими та сметанними кремами, виготовляються  охолоджені або заморожені,  без додавання сорбінової кислоти або з додаванням, з подовженими термінами зберігання і транспортуванням на великі відстані. Зм.№1, 2.
10.84 РЦ, ТІ У 15.8-16304966-228:2006 Тістечка “Оригінальні” - пісочні напівфабрикати, з’єднані фруктово-ягідною начинкою. Верх різноманітно глазурований помадою чи глазур’ю. Дозволяється наносити різноманітні малюнки, написи помадою тощо. Залежно від форми та оздоблення виготовляють таких назв: тістечко “Оригінальне” – зірка” (валентинка, любов, сердечко, бджілка, сонечко, ягідка, яблучко, квіточка)”.
10.85 РЦ, ТІ У 15.8-16304966-244:2007 Торти та тістечка. Торти: Каприз”. “Авантюрист”, “Спокуса”, “Втіха”, “Насолода”, “Мулатка”, тістечка: “Корзинка”, “Трубочка”. Бісквітні, пісочні, листковані випечені напівфабрикати , прошаровані кремом вершковим, суфле, увареним згущеним молоком. Оздоблені білковим кремом, цукровою мастикою, прозорим желе.
10.86 РЦ, ТІ У 15.8-16304966-246:2006 Тістечко “Кошик”. (2 найменування з увареним згущеним молоком чи з фруктовою начинкою). Пісочні напівфабрикати, випечені у вигляді кошика заповнені начинкою, верх оздоблений подрібненими смаженими горіхами. Маса від 17 г до 110 г або вагові. В 1 кг міститься не менше 15 штук.
10.87 РЦ; ТІ У 15.8-16304966-264:2007 Торти. Тістечка Торти: “Святковий”, “Пташине молоко”, “Загадковий”, “Прага” являють собою декілька шарів випечених бісквітних напівфабрикатів, перешарованих кремом-суфле, або увареним згущеним молоком, або кремом на рослинному жирі, з різноманітним оздобленням поверхні. Тістечка: “Корзинка “Ласунка”, “Корзинка “Ласунка желейна” являють собою випечений пісочний напівфабрикат у вигляді корзинки, заповнений увареним згущеним молоком і кремом-суфле, або желе та кремом-суфле, поверхня крему посипана драже. Тістечко   “Малятко”   заварне подовжено-овальної форми, заповнене увареним згущеним молоком. Погоджено з МОЗ.
10.88 ТУ;РЦ; ТІ У 15.8-16304966-267:2007 Торти. Тістечка. Рулети. Виготовляють охолодже-ними або замороженими, мають різну форму. Торти : “Барвінок”, “Грильяжний”, “Екзотик”, “Зимова вишня”, “Йогуртовий”, “Лора”, “Мармуровий”, “Панчо” , “Празький”, “Пташине молоко”, “П’яна вишня”, “Світлана”, “Фруктовий”, “Чорний ліс”, “Шер-Амі”, тістечка “Вишенька”, “Руна” являють собою бісквітні, або медові, або сметанні випечені напівфабрикати прошаровані вершковим кремом, або іншими кремами на основі вершкового, або білково-фруктовим кремом, або суфле, або збитими вершками з коров’ячого молока чи рослинними вершками, або увареним згущеним молоком з різноманітним оздобленням поверхні. Для оздоблення використовуються свіжі, швидкозаморожені або консервовані ягоди і фрукти, кондитерський гель, шоколадна глазур та інш. Тістечка “Корзинка” і “Корзинка шоколадна” являють собою випечений пісочний напівфабрикат у вигляді корзинки, заповнений різними оздоблювальними напівфабрикатами. Тістечка : “Шоколадне”, “Пеньок”,  рулет “Вишня”   являють собою звитий спіраллю пласт випеченого бісквітного напівфабрикату, перешарований різними оздоблювальними напівфабрикатами. Тістечко “Метеор” являє собою крихтовий напівфабрикат , сформований у вигляді дзвоника. Тістечко “Рафаель” являє собою крихтовий напівфабрикат,  сформований у вигляді кулі з ядром бобів арахісу у збитих рослинних вершках всередині.  Погоджено з МОЗ.
10.89 РЦ; ТІ У 15.8-16304966-273:2007 Торти та тістечка “Спартак” являють собою декілька шарів випеченого світлого та з какао випечених медових напівфабрикатів, прошарованих кремом сметанним з рослинними вершками. Верхня поверхня змащена цим-же кремом і посипана крихтою випечених напівфабрикатів.
10.90 РЦ; ТІ У 15.8-16304966-275:2008 “Тістечка: “Трубочка вафельна “ з згущеним молоком; “Трубочка вафельна” з вершковим кремом” Хрусткий вафельний напівфабрикат, згорнутий у вигляді трубочки, конуса або ріжка, заповнений всередині начинкою.  Маса від 17 до 110г або вагові.
10.91 РЦ; ТІ У 15.8-16304966-290:2008 Торти і тістечка (Торт і тістечко «Наполеон» 3 – 5  шарів  випеченого листкового напівфабрикату,   прошарованих  кремом вершковим “Оригінальний”. Поверхня різноманітно оздоблена кришивом випеченого листкового напівфабрикату та цим-же кремом. Виробляють різної форми: круглої, овальної, прямокутної, іншої. , тістечка: «Корзинка з білковим кремом» штучно випечений пісочний  напівфабрикат у вигляді корзинки, заповнений повидлом і  білковим кремом та оздоблений темперованою кондитерською глазур’ю . «Екзотика» пісочний  напівфабрикат  у вигляді корзинки, заповнений повидлом і   кремом “Екзотика” та оздоблений фруктами і/або ягодами. , «Слойка з фруктами» листковий виріб, штучно випечений разом з начинкою з фруктів. Поверхня оздоблена цукровою пудрою. Виробляють у вигляді конвертиків, трикутників, рулетиків, іншої форми. , «Слойка з твердим сиром» листковий виріб, штучно випечений разом з начинкою з сиру твердого. Поверхня оздоблена кунжутом. Виробляють у вигляді конвертиків, трикутників, рулетиків, іншої форми. Маса тортів від 150 до 3000 г або вагові. Маса тістечок від 17 до 110 г. Торт  і тістечко “Наполеон БАК ХАУС”: з вершковим кремом  – не більше  36 годин;з вершковим кремом, що містить сорбінову кислоту   – не більше 120 годин. Тістечко “Корзинка”  з білковим кремом:  з білковим  кремом  (заварним) –  не більше 72 годин; з білковим  кремом (заварним) на основі сухого яєчного білку замість сирого – не більше   6 діб. Тістечко «Екзотика» - не більше 72 годин; Тістечка, що випікалися разом  з  сирною (з твердого сичужного сиру)   або фруктовою  начинкою: Тістечко “Слойка з твердим сиром” - не більше 72 годин; Тістечко “Слойка з фруктами”  - не більше 48 годин.
10.92 РЦ; ТІ У 15.8-16304966-293:2008 Тістечка заварні (з вершковим кремом або з вершковим кремом та увареним згущеним молоком) .Різноманітної форми (у вигляді трубочки, кільця, підківки, профіт ролів) Маса тістечок від 30 до 120 г, термін зберігання – 5 діб
10.93 РЦ; ТІ У 15.8-16304966-312:2009 Торти і тістечка – 23  рецептури: «Перлина»,     «Золотий горішок»,     «Берізонька»,     «Спартак»,    «Яворівський»,     «Сирний»,    «Горіховий»,     «Доміно»,   «Вечірня казка»,  «Шахерезада»,     «Медова примха»,      «Медовий з чорносливом»,    «Королівський», «Оксамитовий»,   «Горіхово – маковий», «Святковий», «Аромат літа»,   «Вечірня зоря», «Пташине молоко», «Вишиванка макова», «Верховина»,   «Листковий з кремом» , «Київський»

11 ВАФЕЛЬНІ ВИРОБИ

11.1 ТУ, РЦ, ТІ  У 61.998-99 “Вироби вафельні” Вафельні листи, стаканчики, конуси, іншої форми вафельні вироби за різними рецептурами. Зм. №1-4

Згідно з  ДСТУ 4033-2001“Вафлі. Загальні технічні умови”

11.2 РЦ,ТІ У 15.8-16304966-055-2002  Вафлі “АРТЕК” “Вафлі. Загальні технічні умови” Дев’ятишарові вафлі з жировою начинкою з додаванням  какао-порошку, молока, лецетину
11.3 РЦ,ТІ У 15.8-16304966-078-2002  Вафлі “Круїз” Семишарові з додаванням какао-порошку, лецитину  прошаровані жировою начинкою
11.4 РЦ,ТІ У 15.8-16304966-088-2002  Вафлі “ПОПЕЛЮШКА” дев’ятишарові,  являють собою п’ять вафельних  листів, прошарованих жировою начинкою з  какао-порошком.
11.5 РЦ,ТІ У 15.8-16304966-089-2002  Вафлі “ГОРІХОВІ ” дев’ятишарові,  являють собою п’ять вафельних  листів, прошарованих жировою начинкою.       
11.6 РЦ,ТІ У 15.8-16304966-090-2002  Вафлі “МОЛОЧНІ” дев’ятишарові,  являють собою п’ять вафельних  листів, прошарованих жировою начинкою з  додаванням молока.
11.7 РЦ,ТІ У 15.8-16304966-091-2002  Вафлі “ЧОРНИЙ  ПРИНЦ” дев’ятишарові,  являють собою п’ять вафельних  листів з какао-порошком, прошарованих жировою начинкою.

12 ЦУКРИСТІ КОНДИТЕРСЬКІ ВИРОБИ

Згідно з ДСТУ 41354-2002 “Цукерки. ЗТУ”

12.1 РЦ, ТІ У 61. 1073-2000 “Цукерки “Прометей іршавський” (глазуровані кондитерською глазур’ю цукерки різноманітної форми з рівною чи хвилястою поверхнею. Корпус з грильяжної маси (цукор, патока, ядра арахісу, маргарин, есенції).
12.2 РЦ,ТІ У 15.8-16304966-029-2002 Цукерки “Желейні” 2 найменування (різноманітної форми з рівною або хвилястою поверхнею, глазуровані конд. Глазур’ю. корпус з желейної маси на основі сиропів з сухофруктів – чорносливу, кураги, фініків, інжиру, з додаванням ядер горіхів або родзинок, пектину та ароматизаторів. Вагові, фасовані, загорнуті і не загорнуті, в 1 кг не загорнутих цукерок – не менше 30 шт.)
12.3 РЦ, ТІ 15.8-16304966-146-2004 “Цукерки “АСОРТІ “ ЖЕЛЕЙНА” з родзинками та горіхами 2 найменування (різноманітної форми з рівною або хвилястою поверхнею, глазуровані конд. Глазур’ю. корпус з желейної маси на основі сиропів з сухофруктів – фасовані у сумішах або в наборі
12.4 РЦ, ТІ У 15.8-16304966-169-2004 Цукерки ЧОРНОСЛИВ ІРШАВСЬКИЙ Глазуровані кондитерською глазур’ю цукерки овальної  або подовжено-овальної чи прямокутної форми з рівною або хвилястою поверхнею. Корпус являє собою подрібнену фруктову масу із провареного в цукровому сиропі чорносливу без кісточок. Випускаються ваговими загорнутими і не загорнутими, фасованими в коробки. В 1 кг загорнутих цукерок вміщується не менше 70 штук.
12.5 РЦ У 15.8-16304966-170-2004 Цукерки “ДЕСЕРТ ЗАКАРПАТСЬКИЙ” Глазуровані кондитерською глазур’ю цукерки овальної  або подовжено-овальної форми з рівною або хвилястою поверхнею. Корпус являє собою чорнослив без кісточки, проварений в цукровому сиропі. Випускаються ваговими загорнутими і фасованими в коробки. В 1 кг  загорнутих цукерок вміщується не менше 70 штук.
12.6 РЦ, ТІ У 15.8-16304966-242:2006 Цукерки “Сухофрукти, цукти та мармелад в шоколаді”. ( “Чорнослив в шоколаді”, “Курага в шоколаді”, “Цукати в шоколаді”, “Мармелад в шоколаді”). Глазуровані чорною шоколадною масою чи глазур’ю цукерки овальної чи іншої форми. В 1 кг вагових цукерок міститься не менше 30 штук.  Штучні масою від 5 г. Погоджено з МОЗ Укаїни.
12.7 РЦ, ТІ У 15.8-16304966-249:2006 Цукерки “Трюфель”. Всього 12 найменувань. Куполоподібної, круглої, овальної або подовженої форми з різними кремовими корпусами і оздобленням поверхні, глазуровані або неглазуровані. В 1 кг вагових цукерок міститься не менше 50 штук. Штучні масою від 10 г. можуть виготовлятися у вигляді сумішей та наборів. Погоджено з МОЗ України.

Згідно з ДСТУ ГОСТ 6441-2003 “Вироби кондитерські пастильні. ЗТУ” :

12.7 РЦ, ТІ У 61.656-95  Зефір “Білосніжка” (круглі або подовжено-овальні фігури з зефірної маси: цукрово-желатиновий сироп, повидло, білок яйця, кислота лимонна, есенція. Поверхня обсипана цукровою пудрою)
12,7а РЦ, ТІ У 61.758-96  Зефір «Радість» ( на желатині, поверхня не глазурована)
12.8 ТУ, РЦ, ТІ У 15.3-16304966-205:2005  Зефір – 15 рецептур зефіру з начинкою і без начинки різних видів на агарі або на пектині чи інших драгле утворювачах, глазурований чи декорований шоколадною глазур’ю або обсипаний цукровою пудрою чи іншою сировиною для посипання, збільшені терміни зберігання, Зм. №1 до РЦ, ТІ

Згідно з  ДСТУ 3893-99   «КАРАМЕЛЬ. ЗТУ»

12.9 РЦ, ТІ У 61.576-94 “Карамель біла”   (льодяникова карамель із цукру і оцту у формі довгих батончиків діаметром 10-25 мм. Виготовлена із витягнутої карамельної маси з однієї або декількома смужками із нетягнутої карамельної маси). Зм. №1.
12.10 РЦ, ТІ У 61. 577-94 «Карамель кришталева» (льодяникова карамель із цукру і соку яблучного у формі довгих батончиків діаметром 10-25мм. Виготовлена з нетягнутої карамельної маси з однією або двома стрічками з тягнутої карамельної маси. В 1 кг не менше 10 шт). Зм.№1.
12.11 РЦ,ТІ У 15.8-16304966-028-2002 Прикраси для тортів та тістечок (карамель з добавками у вигляді квітів, листочків, куполів, різних фігурок людей, звірів, ін. Фасовані, вагові і штучні, загорнуті і відкриті

Згідно з  ДСТУ 4228:2003 “ДРАЖЕ. ЗТУ”

12.12 РЦ, ТІ У 61.560-94   Драже “Біловодське”   (корпус - кристали цукру-піску. Накатування цукрове, підфарбоване натуральним соком. В 1 кг не менше 400 штук ). Зм.№1
12.13 РЦ, ТІ У 15.8-16304966-215:2005  Драже “ЛАСУНКА” з горіхом  (корпус - ядро горіха. Накатування цукрове з какао-порошком)
12.14 РЦ, ТІ У 61.846-97   Шоколадне драже з ізюмом “Ласунка”   (корпус - ізюм, накатування цукрове з какао-порошком)

Згідно з  ДСТУ 4333:2004 Мармелад. ЗТУ

12.15 РЦ, ТІ У 61.1091-2001   Мармелад “Цукати желейні” (желейний мармелад на агаро-цукрово-патоковому або пектино-цукрово-патоковому сиропі з додаванням кислоти лимонної, аскорбінової, есенцій ароматичних та барвників харчових, у формі нарізаних мармеладних виробів різних обрисів, поверхня обсипана крохмалем або цукровою пудрою чи цукром, випускають вагом та фасованим. В 1 кг не менше 1000 шт.)
12.16 РЦ; ТІ У 15.8-16304966-097-2003 Мармелад “Гель желейний”, “Гель желейно-фруктовий”, “Гель желейний з фруктами і ягодами” пластовий желейний мармелад з використанням студнеутворювачів, патоки, цукру, кислоти лимонної, фруктово-ягідних пюре, подрібнених фруктів і ягід , ароматизаторів та барвників.
12.17 РЦ,ТІ У 15.8-16304966-022-2002 (згідно з  ДСТУ 1009:2005) Цукор ванільний (фасований у дрібну споживчу тару: пакети паперові, із полімерних матеріалів, фольги вітчизняного чи іноземного виробництва. маса нетто 10 і 25 г, для громадського харчування –50, 140 т 250г. Термін придатності: паперові пакети – 3 міс, інші – 9 міс.

Згідно з  ДСТУ 4188:2003  Халва. ЗТУ

12.18 РЦ,ТІ У 15.8-16304966-310:2009  Халва – 2 рецептури :   «Соняшникова молочна», «Соняшникова ванільна» - карамельна маса, соняшникова маса, молоко сухе знежирене або ванілін

13 Згідно з ГСТУ 158.003899676.008-99 Солодощі східні борошняні

13.1 РЦ, ТІ У 15.8-16304966-233:2006 Солодощі східні борошняні. Рулети “Шахерезада”, “Шахерезада” з какао; з зефіром; з какао та зефіром; східні солодощі “Чаликушу”. Із бісквітного та здобного заварного тіста з жировими начинками з какао чи без, з додаванням горіхів, молока сухого. Погоджене з МОЗ України.

<< Назад

        Харчова продукція, розробка НД, технічні умови, центральна дегустаційна комісія, дослідження якості харчової продукції, пищевая продукция, разработка нормативной документации, розработка ТУ, исследования пищевой продукции, обеспечение НД
сайт создан компанией веб студия